Peppermint | Linux OS Community Forum
 
It is currently Fri Oct 19, 2018 11:23 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: lm-sensors not installed
PostPosted: Sat Feb 22, 2014 11:40 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 26, 2013 7:10 pm
Posts: 61
Location: Minnesota, USA
Sorry to leave you hanging on this, had to move the computer into storage temporarily. I'll post the output when I get back up and running on that one.
Thanks


Top
 Profile  
 
 

 Post subject: Re: lm-sensors not installed
PostPosted: Sat Feb 22, 2014 11:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 17, 2012 12:25 pm
Posts: 5521
Location: Cornwall, England
No problem :)

_________________
Please be sure to sign up to the new Peppermint forum and post any new question there .. this forum will be made read-only on the 1st April 2014

You can read the announcement here:
http://peppermintos.net/viewtopic.php?f=6&t=6608
Or here's a direct link to the new forum:
http://forum.peppermintos.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by php B.B. © 2000, 2002, 2005, 2007 php B.B. Group
Template made by DEVPPL