Peppermint | Linux OS Community Forum
 
It is currently Mon Mar 25, 2019 7:57 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic  [ 62 topics ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
Announcements
No new posts PLEASE READ: The forum has officially moved.

Kendall

0

93433

Tue Apr 01, 2014 1:41 pm

Kendall View the latest post

No new posts PLEASE READ: The Official Peppermint Forum is Moving.

Kendall

0

95558

Sat Mar 22, 2014 7:11 pm

Kendall View the latest post

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Please read this before you post your support questions.

Asheguy

0

3499

Mon Aug 09, 2010 4:16 pm

Asheguy View the latest post

Topics
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Problem Solved? Great! Signpost it!

Rich_Roast

0

5457

Fri Dec 17, 2010 7:23 pm

Rich_Roast View the latest post

No new posts Problem Solved

Asheguy

0

5480

Sat Jun 05, 2010 8:07 am

Asheguy View the latest post

No new posts May I connect my smartphone to pc via router

dellpe

3

8149

Tue Mar 25, 2014 9:14 am

PCNetSpec View the latest post

No new posts Troubles connecting to WPA2 Enterprise network

tabaxter

1

2967

Tue Mar 18, 2014 4:59 am

mac View the latest post

No new posts ether channel between switch and server

dellpe

1

2457

Wed Mar 12, 2014 7:47 am

PCNetSpec View the latest post

No new posts Hidden wireless router not being seen on bootup.

dazed63

5

4029

Mon Mar 03, 2014 3:12 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts Networking Server 08 and Peppermint

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

ologiic

18

10684

Wed Feb 26, 2014 11:39 pm

mnfrozenfish View the latest post

No new posts revisiting: P4 wifi below 50% [SOLVED 6X]

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3 ]

spence

22

14128

Mon Feb 03, 2014 2:31 pm

spence View the latest post

No new posts Wireless cuts out at certian times [solved]

[ Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4 ]

ut_icedragon

34

15931

Tue Jan 28, 2014 8:45 am

PCNetSpec View the latest post

No new posts Lacp between linux server and switch

dellpe

1

2550

Sat Jan 11, 2014 12:12 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts A high cpu utilization

dellpe

1

2822

Tue Dec 31, 2013 9:00 am

PCNetSpec View the latest post

No new posts wireless password not accepted

drumanart

3

3199

Fri Dec 06, 2013 9:21 am

PCNetSpec View the latest post

No new posts Joining Active Directory with Peppermint 3 box <SOLVED>

mnfrozenfish

4

3603

Mon Dec 02, 2013 3:46 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts VPN connection failed - invalid vpn secrets (SOLVED)

micbel4225

9

5541

Fri Nov 29, 2013 9:30 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts Gateway LT4004U BCM4313

Chris_C

3

3473

Sat Nov 23, 2013 8:59 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts Trouble installing Realtek 8188CEb/g/n driver on Four

[ Go to pageGo to page: 1 ... 5, 6, 7 ]

novosciante

65

22756

Wed Oct 30, 2013 4:09 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts wireless usb adaptor not working

matt268uk

2

3044

Wed Oct 23, 2013 12:52 pm

matt268uk View the latest post

No new posts wifi network speed...

spence

6

4536

Wed Oct 16, 2013 3:48 pm

spence View the latest post

No new posts wicd fix - could not connect to wicd's D-Bus interface

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

PCNetSpec

13

13811

Wed Oct 02, 2013 1:59 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts (some) wifi connects in windows but not Peppermint (SOLVED)

jsb

9

5524

Sun Sep 29, 2013 8:50 pm

jsb View the latest post

No new posts solved: pcmanfm missing copy option with samba

kelly

3

3366

Sat Sep 07, 2013 3:40 pm

PCNetSpec View the latest post

No new posts HPLIP install comments

Slim.Fatz

5

4406

Sat Sep 07, 2013 5:42 am

Slim.Fatz View the latest post

No new posts [SOLVED] Wireless Printing

cessanfrancisco

4

3947

Mon Sep 02, 2013 11:47 am

PCNetSpec View the latest post

No new posts Wireless networks available [SOLVED]

txsleeper

5

4499

Sat Aug 10, 2013 12:20 am

mac View the latest post

No new posts endless requests for wifi password, never connects...[RESOLV

[ Go to pageGo to page: 1, 2 ]

spence

10

7280

Mon Aug 05, 2013 5:10 pm

SciFiDude79 View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 62 topics ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


New posts New posts    No new posts No new posts    Announce Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by php B.B. © 2000, 2002, 2005, 2007 php B.B. Group
Template made by DEVPPL